IMG_6347 200

 

Rob Müller – Voorzitter

Algemene leiding en externe representatie

Fred Brands191x300

 

Fred Brands

Technisch certificering specialist

allard191x300

 

Allard Scheffer

Penningmeester

anneke-vriens

 

Anneke Vriens

Secretaris – PR & communicatie

silhouette

 

Algemeen bestuurslid

Vacant

 

 

“Uitbreiding bestuur Vereniging echt”

Met het aantrekken van een nieuw bestuurslid, de heer Fred Brands van Joh. Enschedé Amsterdam B.V. wil de Vereniging ECHT haar positie, op het gebied van Security (informatie) managementsystemen verder gaan versterken. De heer Brands zal de functie van technisch certificering specialist op zich gaan nemen en zich onder andere bezig gaan houden met de heroriëntering van het bestaande Security Management System & informationsecurity standaard (SMSi).

Dit om het SMSi standaard nog beter te laten aansluiten bij ontwikkelingen op het gebied van cybercrime; malware, Ransom- en Cryptoware, Destruction of Service-aanvallen, Spear phishing, DDoS-aanvallen.

De nieuwe versie van de SMSi standaard zal worden ingericht conform de nieuwe High Level Structure (HLS). De HLS welke een uniforme standaardopbouw geeft voor nieuwe ISO-managementsystemen, normen en richtlijnen, draagt bij tot integratie en een betere aansluiting op de strategie en governance van de organisatie.

De context van de organisatie en de behoeften en verwachtingen van de verschillende belanghebbenden, naast die van de klant, worden in dit model meegenomen. Dit vraagt om een goede analyse van de omgevings- en risicofactoren, zodat antwoord gegeven kan worden op de bestaande kansen en bedreigingen. Door de zorgvuldige afweging ontstaat een betere afstemming tussen het beleid en de operationele uitvoering ervan, wordt een securitymanagementsysteem (SMSi) ontwikkeld dat beter past bij de organisatie zelf. De focus binnen ligt op risicomanagement, op compliance management en op de context van de organisatie en haar stakeholders.

Wij helpen u graag verder!

 

Menu Title